Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Cirimotić, I. A. (2024). Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, Iva Antonia. "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, Iva Antonia. "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, I. A. (2024). 'Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić IA. Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
I. A. Cirimotić, "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395