University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Cirimotić, I. A. (2024). Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, Iva Antonia. "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, Iva Antonia. "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić, I. A. (2024). 'Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
Cirimotić IA. Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395
I. A. Cirimotić, "Utjecaj stabulacije na sastav i senzorna svojstva vina 'Malvasija dubrovačka'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:374395