Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Vunić, P. (2022). Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176
Vunić, Petra. "Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176
Vunić, Petra. "Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176
Vunić, P. (2022). 'Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176
Vunić P. Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176
P. Vunić, "Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247176