diplomski rad
Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.

Dabo, Antonia
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Dabo, A. (2022). Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju. (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, Antonia. "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, Antonia. "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, A. (2022). 'Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo A. Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 22.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

A. Dabo, "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026