master's thesis
Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.

Dabo, Antonia
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Dabo, A. (2022). Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, Antonia. "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, Antonia. "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo, A. (2022). 'Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

Dabo A. Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026

A. Dabo, "Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324026