prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska
Rad dostupan nakon 2023-10-18
diplomski rad
Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska

Findrik, Gabrijela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Findrik, G. (2022). Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814

Findrik, Gabrijela. "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814

Findrik, Gabrijela. "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814

Findrik, G. (2022). 'Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814

Findrik G. Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814

G. Findrik, "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814