diplomski rad
Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja

Pokas, Dario
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Pokas, D. (2021). Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, Dario. "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, Dario. "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, D. (2021). 'Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas D. Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

D. Pokas, "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062