prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade

Kovačević, Natalija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Kovačević, N. (2021). Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, N. (2021). 'Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević N. Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 08.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

N. Kovačević, "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115