prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade

Kovačević, Natalija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Kovačević, N. (2021). Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, Natalija. "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević, N. (2021). 'Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

Kovačević N. Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115

N. Kovačević, "Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:131115