Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Vincek, I. (2021). Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706
Vincek, Ivana. "Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706
Vincek, Ivana. "Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706
Vincek, I. (2021). 'Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706
Vincek I. Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706
I. Vincek, "Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:001706