diplomski rad
Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice

Herenčić, Tin
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Herenčić, T. (2020). Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532

Herenčić, Tin. "Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532

Herenčić, Tin. "Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532

Herenčić, T. (2020). 'Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532

Herenčić T. Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 07.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532

T. Herenčić, "Piroliza rezidbenih ostataka breskve, nektarine i marelice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:698532