prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina

Turk, Branimir
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 02.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.