Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964
B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964