Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921
A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921