diplomski rad
Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica

Ana Čale (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad...

Čale, A. (2016). Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, A. (2016). 'Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale A. Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

A. Čale, "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493