master's thesis
Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica

Ana Čale (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Čale, A. (2016). Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, A. (2016). 'Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale A. Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

A. Čale, "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493