master's thesis
Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica

Čale, Ana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Čale, A. (2016). Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, Ana. "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale, A. (2016). 'Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 May 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

Čale A. Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2023 May 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493

A. Čale, "Utjecaj temperature dehidriranja na kvalitativna svojstva latica maćuhica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005493