University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Zadravec, M. (2023). Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474
Zadravec, Marin. "Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474
Zadravec, Marin. "Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474
Zadravec, M. (2023). 'Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474
Zadravec M. Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474
M. Zadravec, "Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016474