master's thesis
Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja

Pokas, Dario
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources

Cite this document

Pokas, D. (2021). Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, Dario. "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, Dario. "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas, D. (2021). 'Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

Pokas D. Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062

D. Pokas, "Utjecaj sortimenta na fizikalna svojstva zrna i žetvenih ostataka ječma za potrebe skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:870062