master's thesis
Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa

Šikić, Monika
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology

Cite this document

Šikić, M. (2020). Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, M. (2020). 'Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić M. Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

M. Šikić, "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330