diplomski rad
Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa

Šikić, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Šikić, M. (2020). Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić, M. (2020). 'Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

Šikić M. Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 03.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330

M. Šikić, "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330