doctoral thesis
Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira

Matutinović, Siniša
University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Matutinović, S. (2019). Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725

Matutinović, Siniša. "Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725

Matutinović, Siniša. "Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725

Matutinović, S. (2019). 'Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725

Matutinović S. Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 April 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725

S. Matutinović, "Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028725