Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Bartol, A. M. (2018). Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062
Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062
Bartol, Ana Marija. "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062
Bartol, A. M. (2018). 'Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062
Bartol AM. Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062
A. M. Bartol, "Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:130062