Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Janjčec, A. (2018). Put mikotoksina u prehrambenom lancu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983
Janjčec, Andrea. "Put mikotoksina u prehrambenom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983
Janjčec, Andrea. "Put mikotoksina u prehrambenom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983
Janjčec, A. (2018). 'Put mikotoksina u prehrambenom lancu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983
Janjčec A. Put mikotoksina u prehrambenom lancu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983
A. Janjčec, "Put mikotoksina u prehrambenom lancu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354983