prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka

Šebalj, Gordan (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 11.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331