prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka

Šebalj, Gordan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331

G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331