University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 February 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2021 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331