Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'

Ena Bestulić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Bestulić, E. (2018). Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139

Bestulić, Ena. "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139

Bestulić, Ena. "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139

Bestulić, E. (2018). 'Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139

Bestulić E. Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139

E. Bestulić, "Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:725139