Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Deisinger, V. (2018). Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365
Deisinger, Valentina. "Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365
Deisinger, Valentina. "Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365
Deisinger, V. (2018). 'Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365
Deisinger V. Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 16.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365
V. Deisinger, "Morfološka svojstva i mineralni sastav salate u plutajućem akvaponu i hidroponu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:831365