disertacija
Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja

Goran Fruk (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Citirajte ovaj rad

Fruk, G. (2014). Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, Goran. "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk, G. (2014). 'Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

Fruk G. Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2014 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958

G. Fruk, "Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625958