diplomski rad
Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana

Bošnjak, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, A. (2018). Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820

Bošnjak, Ana. "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820

Bošnjak, Ana. "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820

Bošnjak, A. (2018). 'Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820

Bošnjak A. Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820

A. Bošnjak, "Utjecaj razine škroba u obroku konja na in vitro fekalnu probavljivost vlakana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586820