Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Barbir, M. (2017). Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237
Barbir, Marko. "Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237
Barbir, Marko. "Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237
Barbir, M. (2017). 'Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237
Barbir M. Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237
M. Barbir, "Postupci poslije berbe i tehnologija čuvanja plodova kivija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078237