prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića

Leš, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Leš, M. (2017). Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš, M. (2017). 'Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

Leš M. Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571

M. Leš, "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571