Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Đurak, J. (2017). Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659
Đurak, Josipa. "Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659
Đurak, Josipa. "Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659
Đurak, J. (2017). 'Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659
Đurak J. Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659
J. Đurak, "Gospodarska svojstva i suma toplinskih jedinica novijih hibrida kukuruza šećerca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:096659