Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Bojić, L. (2017). Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052
Bojić, Luka. "Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052
Bojić, Luka. "Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052
Bojić, L. (2017). 'Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052
Bojić L. Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052
L. Bojić, "Morfološke karakteristike dvaju fenotipova masline na otoku Unije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:056052