Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla

Daria Raspudić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Raspudić, D. (2017). Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, D. (2017). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić D. Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

D. Raspudić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454