master's thesis
Technology of production and characteristics of black currant wine

Daria Raspudić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology
Cite this document

Raspudić, D. (2017). Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, D. (2017). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić D. Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

D. Raspudić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454