prikaz prve stranice dokumenta Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza

Obućina, Petar
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Obućina, P. (2017). Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715

Obućina, Petar. "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715

Obućina, Petar. "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715

Obućina, P. (2017). 'Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715

Obućina P. Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715

P. Obućina, "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715