diplomski rad
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica

Anita Martinelli (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad...

Martinelli, A. (2017). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, A. (2017). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli A. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 26.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

A. Martinelli, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174