prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica

Martinelli, Anita
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Martinelli, A. (2017). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, A. (2017). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli A. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

A. Martinelli, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174