Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija
Citirajte ovaj rad
Megla, M. (2017). Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039
Megla, Marija. "Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039
Megla, Marija. "Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039
Megla, M. (2017). 'Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039
Megla M. Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039
M. Megla, "Fizikalno kemijski čimbenici vode pri akvaponskom uzgoju salate (Lactuca sativa L.) i sjevernoafričkog soma (Clarias gariepinus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:704039