Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Maljik, I. (2017). Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, Ivana. "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, Ivana. "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, I. (2017). 'Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik I. Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
I. Maljik, "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667