University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Maljik, I. (2017). Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, Ivana. "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, Ivana. "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik, I. (2017). 'Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
Maljik I. Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667
I. Maljik, "Utjecaj dodatka maslačka u krmne smjese za kokoši nesilice na boju žutanjka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694667