Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Loborec, T. (2016). Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, Tamara. "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, Tamara. "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, T. (2016). 'Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec T. Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
T. Loborec, "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155