University of Zagreb Faculty of Agriculture Vegetable Crops
Cite this document
Loborec, T. (2016). Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, Tamara. "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, Tamara. "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec, T. (2016). 'Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
Loborec T. Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155
T. Loborec, "Utjecaj dehidriranih organskih gnojiva na količinu makroelemenata i morfološka svojstva rotkvice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:849155