Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Šagud, A. (2016). Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660
Šagud, Anja. "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660
Šagud, Anja. "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660
Šagud, A. (2016). 'Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660
Šagud A. Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660
A. Šagud, "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660