master's thesis
Bioactive and chemical compounds content in different parsley cultivars (Peteroselinum crispum Mill.)

Anja Šagud (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document...

Šagud, A. (2016). Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660

Šagud, Anja. "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660

Šagud, Anja. "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660

Šagud, A. (2016). 'Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660

Šagud A. Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660

A. Šagud, "Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:718660