Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
U: 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Rozman, Vlatka; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. str. 32-43. urn:nbn:hr:204:354885

Karolyi, Danijel; Kušec, Goran

Citirajte ovaj rad

Karolyi, D. i Kušec, G. (2021). Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. U V. Rozman, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 32-43). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885

Karolyi, Danijel i Goran Kušec. "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Vlatka Rozman, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021, str. 32-43. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885

Karolyi, Danijel i Goran Kušec. "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." U 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 32-43. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. Citirano 11.03.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885

Karolyi, D. i Kušec, G. (2021) 'Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata', u Rozman, V. (ur.), Antunović, Z. (ur.), 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, str. 32-43. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885 (Datum pristupa: 11.03.2025.)

Karolyi D, Kušec G. Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. U: V. Rozman, ur., Z. Antunović, ur. 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021. Str. 32-43. [pristupljeno 11.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885

D. Karolyi i G. Kušec, "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata", 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, V. Rozman i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885 [Citirano: 11.03.2025.]

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.