Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
In: 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Rozman, Vlatka; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. pp. 32-43. urn:nbn:hr:204:354885
Karolyi, D. & Kušec, G. (2021). Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. In V. Rozman, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (pp. 32-43). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885
Karolyi, Danijel and Goran Kušec. "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, edited by Vlatka Rozman, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021, pp. 32-43. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885
Karolyi, Danijel and Goran Kušec. "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata." In 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 32-43. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. Accessed 2025 April 02. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885
Karolyi, D. and Kušec, G. (2021) 'Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata', in Rozman, V. (ed.), Antunović, Z. (ed.), 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, pp. 32-43. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885 (Accessed 02 April 2025)
Karolyi D, Kušec G. Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata. In: V. Rozman, ed., Z. Antunović, ed. 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021. Pp. 32-43. [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885
D. Karolyi and G. Kušec, "Prednosti i izazovi u proizvodnji svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata", 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, V. Rozman and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:354885 [Accessed: 02 April 2025]