diplomski rad
Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle

Zaninović, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Zaninović, M. (2024). Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492

Zaninović, Mario. "Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492

Zaninović, Mario. "Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492

Zaninović, M. (2024). 'Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492

Zaninović M. Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492

M. Zaninović, "Zbrinjavanje sirutke nakon proizvodnje sira u tipu mozzarelle", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380492