diplomski rad
Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara

Tvrtko Senković (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad

Senković, T. (2016). Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, T. (2016). 'Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković T. Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

T. Senković, "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887