University of Zagreb Faculty of Agriculture Vegetable Crops
Cite this document
Senković, T. (2016). Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković, T. (2016). 'Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
Senković T. Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 January 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887
T. Senković, "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887