Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 442-446. urn:nbn:hr:204:338150
Dolenčić Špehar, I. i Bendelja Ljoljić, D. (2022). Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 442-446). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150
Dolenčić Špehar, Iva i Darija Bendelja Ljoljić. "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 442-446. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150
Dolenčić Špehar, Iva i Darija Bendelja Ljoljić. "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 442-446. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 17.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150
Dolenčić Špehar, I. i Bendelja Ljoljić, D. (2022) 'Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 442-446. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150 (Datum pristupa: 17.12.2024.)
Dolenčić Špehar I, Bendelja Ljoljić D. Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 442-446. [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150
I. Dolenčić Špehar i D. Bendelja Ljoljić, "Utjecaj temperature vrhnja na trajanje tučenja i povećanje volumena šlaga", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:338150 [Citirano: 17.12.2024.]